loading...
دانش نوین
آخرین ارسال های انجمن
محمد جعفرزاده بازدید : 62 پنجشنبه 21 اسفند 1393 نظرات (0)
social-640-1

فناوری ابزار مفیدی ست، اما اکثر افراد نمی‌دانند که چطور باید از آن به درستی استفاده کرد که همین مسئله می‌تواند فناوری را به ابزاری مخرب تبدیل کند. هر چقدر هم صفحه توییتر خود را دوست داشته باشید آیا واقعاً ارزش دارد که سلامتی خود را به خاطر توییت های تان به خطر بی اندازید؟ فکر می‌کنم بعد از مطالعه ۱۰ اثر منفی شبکه‌های اجتماعی بر زندگی افراد بتوانید پاسخی منطقی و معقول به این سؤال بدهید.

تعاملات فرد به فرد یا رو در رو را کاهش میدهد.

با استفاده بیش از حد از شبکه‌های اجتماعی نه تنها وقت کم‌تری برای گذراندن با افرادی خواهید داشت که به صورت فیزیکی در اطراف شما حضور دارند بلکه دوستان و اعضای خانواده‌تان زمانی که ببینند شما به دستگاه‌های الکترونیکی، موبایل و گدجت های تان بیش از آن‌ها اهمیت می‌دهید از محبت شما نا امید شده و ناراحت خواهند شد. در نهایت هم افراد تمایل کم‌تری به صرف وقت و بودن در کنار شما خواهند داشت.

احساس نیاز به توجه را به شدت افزایش میدهد.

ارسال پست‌ها و استاتوس های غیرمفید و مبهم در فیس‌بوک به راحتی می‌تواند تبدیل به عادتی زننده و مخرب در زندگی افرادی شود که غالباً از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند. رقابت بی‌پایان برای به دست آوردن لایک بیشتر و کامنت های متعدد می‌تواند زندگی شما را به نابودی بکشاند.

بقیه را در ادامه مطلب مشاهده کنید...

 

محمد جعفرزاده بازدید : 73 دوشنبه 18 اسفند 1393 نظرات (0)

 

اشاره:

اگر به تقابل استکبار جهانی در سه دهه گذشته نظر بیفکنیم در می یابیم که در دهه اول تقابل در حوزه نظامی است و سراسر این دهه جنگ، کودتا و ترور می باشد. اما از ابتدای دهه دوم، بحث فراگیر عمومی در جامعه ایرانی مسئله «تهاجم فرهنگی» بود.

تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی، هجوم فرهنگی و... مفاهیمی است که بر سر زبان ها افتاد و گسترش یافت. مقام معظم رهبری از همان اولین سالهای پایان دفاع مقدس، دست دشمنان را خوانده و خبر از تهاجم و شبیخون فرهنگی آنان دادند. چنانچه در یکی از سخنرانی ها می فرمایند: «دشمن از راه اشاعة فرهنگ غلط – فرهنگ فساد و فحشاء – سعی می کند جوانهای ما را از ما بگیرد. کاری که دشمن از لحاظ فرهنگی می کند یک تهاجم فرهنگی بلکه باید گفت یک شبیخون فرهنگی و یک قتل عام و غارت فرهنگی است».[1]

استکبار در دهه سوم در راستای هجمه فرهنگی به فکر مهار انقلاب اسلامی در سطح جهان افتاد لذا پرونده ایران به شورای امنیت رفت و تحریم ها تشدید شد و حمله به افغانستان، عراق و حزب الله به قصد مهار انقلاب اسلامی ایران آغاز گشت ولی در این امر(مهار بین المللی)نیز شکست خوردند.

اکنون درآغاز دهه چهارم به دنبال مهار انقلاب از درون توسط سربازان فرهنگی خویش می باشند و در این امر تمام جریان های داخلی و خارجی هماهنگ عمل می کنند. چنانچه در جریان انتخابات 22 خرداد 88 این امر نمود یافت. البته باید دانست که بحث تهاجم فرهنگی تازگی ندارد و بررسی تاریخ جریان سلطه در قرون گذشته نیز نشان می دهد که یکی از ابزارهای اصلی دشمنان برای غلبه بر جوامع اسلامی استحاله فرهنگی است و نمونه بارز آن استحاله فرهنگی مسلمین در مسئله اندلس است.

حال آنچه ضرورت دارد این است که اساساً «جنگ و غارت فرهنگی» چیست؟ و ابعاد و ابزار و روشهای آن کدام است؟ در این نوشتار به تبیین موضوع فوق می پردازیم تا با منطق تهاجم فرهنگی آشنا شویم و بتوانیم با بصیرت کافی به دفاع از کیان و هویت فرهنگی خویش بپردازیم. به آن امید که مورد رضای حق واقع شود.

 

تعریف فرهنگ

برای فرهنگ حدود 250 تعریف ارائه کرده اند. از جمله: مجموعه دست آوردهای مادی و معنوی هر جامعه، اعم از دانش، هنر، اخلاقیات، قواعد، آداب، رسوم، عادات و دیگر قابلیت های اکتسابی که از نسلی به نسل دیگر انتقال می یابد.

تعاریف مختلف و متفاوت از فرهنگ بیانگر این است که تمام دست آوردهای مادی و معنوی بشر در طول تاریخ در قالب اصطلاح فرهنگ قابل تعبیر است.

فرهنگ مادی و فرهنگ معنوی

فرهنگ را می توان در دو سطح مادی و معنوی دسته بندی کرد:

بقیه را می توانید در ادامه مطلب مشاهده کنید..

محمد جعفرزاده بازدید : 100 چهارشنبه 01 بهمن 1393 نظرات (0)

دجال دروغگوى فریبنده


 

شكل ظاهرى دجال‏

شناسایی دجال

كیفیت‏ خروج دجال

دجال در اعتقادات مسیحیت

دجال در كلام امیرمؤمنان على علیه السلام

سیماى دجال در ادب فارسى

كلام آخر

در روایاتی که در مورد امام زمان و آخرالزمان موجود است؛ لفظ "دجال" نیز به کار رفته است. بنا بر روایات ظهور دجال یکی از نشانه های ظهور امام زمان (عج) می باشد که در این مطلب تا حد امکان دجال را معرفی می نماییم.   

در فرهنگ جدید عربى - فارسى‏ منجدالطلاب و فرهنگ لاروس معانى ‏لغت دجال چنین آمده است: «آب طلا، گروه بزرگ انبوه،  دروغگو، فریبنده ‏لقب مسیح كذاب كه در آخرالزمان ‏ظهور كند.»

مرحوم علامه على‏اكبر دهخدا این لغت را در لغتنامه خود، هم با تشدید «جیم » و هم بدون تشدید «جیم‏» ضبط نموده است.

مهدى پرتوى آملى درباره این‏ لغت مى‏نویسد: «دجال صیغه مبالغه‏ از لغت دجل و به معنى خدعه، نیرنگ، حیله و باطل است.»

شادروان دكتر محمد خزائلى ‏تعبیرى زیبا و ظریف از لغت دجال ‏كرده است: « دجال كلمه‏اى مركب ‏است و الف و لام آن همان الف ولامى است كه در نام هاى دانیال وخرقیال هم وجود دارد و به معنى‏ «خدا» است. جزء اول آن هر چه باشد به معنى «ضد» و «دشمن‏» است و دور نیست كه با «دژ»، «دشمن‏» و«دشوار» هم ریشه باشد. (1) بنابراین ‏تعبیر دجال یعنى : ضد خدا، دشمن ‏خدا.

 

شكل ظاهرى دجال‏

دجال را با سیمایى عجیب مجسم ‏كرده‏اند. صورتى آبله رو كه یك‏ چشم او كور شده - چشم راست – و چشم دیگرش در وسط پیشانى ، مانند ستاره صبح درخشان است. این بیت مولانا جلال‏الدین بلخى‏ به ‏یك چشم بودن دجال گواهى دارد:
او به سر، دجال یك چشم لعین
 اى خدا فریادرس نعم ‏المعین  

 

شناسایی دجال

نام اصلى دجال، «صائد بن صید» و كنیه‏اش «ابو یوسف‏» است. از مادرى یهودى به نام «میمونه‏» به ‏دنیا آمده و در جزیره‏اى به یك‏ صخره بسته شده است. چون سال‏ از چهارصد هجرت بگذرد، باید منتظر بود تا ظاهر شود و این ازعلامات آخرالزمان است.

خراسان و كوفه از نقاطى هستند كه به عنوان محل خروج و ظهور دجال ذكر شده‏اند. خاقانى شاعر نامى قرن ششم هجرى قمرى محل‏ ظهور دجال را چنین ذكر مى‏كند:

نه عیسى راست از یاران كمینه سوزنى در بر؟          نه سوزن شبه دجال است‏ یك چشم و صفاهانى (2) ؟

 

كیفیت‏ خروج دجال

كیفیت ‏خروج دجال به این ترتیب ‏است كه سه سال قبل از خروجش در دنیا قحطی و خشكسالى مى‏شود. به ‏این صورت كه سال اول، ثلث ‏باران و سال دوم دو ثلث ‏باران معمولى ‏نمى‏بارد و سال سوم حتى یك قطره‏ باران از آسمان به زمین نمى‏بارد و یك برگ سبز از زمین روییده ‏نمى‏شود. در این موقع كه گرسنگى و تشنگى بر عالمیان سایه افكنده ‏است، دجال خروج مى‏كند. هنگامه ‏عجیبى بر پا مى‏شود و دجال به كمك‏ پیروانش بر تمام شهرها مسلط مى‏شود و « بیت‏المقدس‏» را كه‏ ساكنانش حاضر به ‏تسلیم ‏نمى‏شوند، محاصره مى‏كند. در چنین زمانى به‏ هنگام نماز صبح و یا عصر، حضرت‏ مهدى صاحب‏الزمان علیه السلام ظهورمى‏كند و با جماعت محصورین به‏ نماز مى‏ایستد. حضرت عیسى بن‏ مریم علیه السلام نیز از آسمان فرود مى‏آید و به صاحب‏ الامرعلیه السلام اقتدا مى‏كند. آنگاه حضرت صاحب‏الزمان علیه السلام از حصار خارج شده، دجال و پیروانش‏ را از میان برمى‏دارد.

 

دجال در اعتقادات مسیحیت

مسیحیان دجال را «مسیح كذاب ‏و دروغین‏» مى‏دانند كه دشمن و ضد مسیح (3) است. قاموس كتاب ‏مقدس (صفحه 460) دجال را اسم ‏عام و دجال و دجالان را كسانى‏ مى‏داند كه تجسم مسیح را تكذیب ‏مى‏كنند. در همین كتاب آمده است كه‏ كلمه دجال در جایى دیگر جز در رساله «یوحنا» یافت نمى‏شود و مقصود از دجال كسى است كه با مسیح مقاومت و ضدیت مى‏نماید و مدعى آن باشد كه خود او در جاى ‏مسیح است و در رساله اول یوحنا، مى‏گوید: « و هر روحى كه عیساى ‏مجسم شده را انكار كند از خدا نیست. این است روح دجال، كه ‏شنیده‏اید، مى‏آید و الان هم در جهان‏ است‏» و نیز مى‏گوید: «دروغگو كیست؟ جز آن كه مسیح بودن عیسى ‏را انكار كند و آن دجال است.»

 

دجال در كلام امیرمؤمنان على علیه السلام

«اسبغ بن نباته‏» از امیرالمؤمنین‏ علیه السلام پرسید: « یا امیرالمؤمنین دجال ‏كیست؟ فرمودند كه: آگاه باشید، دجال «صائد بن ‏صید» است و شقى كسى است كه او را تصدیق كند و سعید كسى است كه او را تكذیب كند... و از دهى كه معروف به یهودیه ‏است ، خروج مى‏كند. چشم راستش‏ از اصل خلقت ندارد به طورى كه‏ گودى حدقه‏اش نیست و دیگرى كه‏ در پیشانیش است، مانند ستاره ‏صبح مى‏درخشد و در چشمش مانند پارچه گوشت چیزى است گویا كه با خون ممزوج است و در میان ‏چشمش لفظ «كافر» نوشته شده به ‏طورى كه همه كس آن را مى‏خواند خواه نویسنده باشد و خواه نه . به ‏دریاها داخل مى‏شود و آفتاب با وى‏ سیر مى‏كند و در پیش رویش كوهى ‏است از دود و در پشت‏ سرش كوه‏ سفیدى است كه خلایق چنین‏ مى‏دانند كه آن طعام است و در ایام ‏قحطی شدید خروج مى‏كند و به ‏درازگوش سبز یا خاكسترى رنگ‏ سوار شود و زمین در زیر پایش ‏پیچیده مى‏گردد و به هیچ آب ‏نمى‏گذرد مگر این كه خشكیده ‏مى‏شود به طورى كه جایش تا روز قیامت ‏خشك مى‏ماند و به آواز بلند ندا مى‏كند، به نوعى كه همه جن وانس و شیاطین، كه در ما بین مشرق‏ و مغرب‏اند صداى او را مى‏شنوند. چنین مى‏گوید:

«اى دوستان من! به زودى به‏ سوى من آیید. منم آن كسى كه‏ مخلوقات را خلق نمود و ایشان را درمحكم نمودن تركیبشان با هم ‏مساوى گردانید و اندازه صورتها و هیاتهاى ایشان را تعیین نمود و منم ‏آن پروردگار شما كه بر همه اشیا قادر است.»

و این دشمن خدا، اینها را دروغ‏ مى‏گوید، زیرا كه او مردى است كه‏ طعام مى‏خورد و در بازارها راه ‏مى‏رود و پروردگار شما كور نیست‏ و طعام نمى‏خورد و راه نمى‏رود و از مكانى به مكان دیگر منتقل نمى‏شود. آگاه شوید به درستى كه بسیارى از تابعان او در آن روز اولاد ... و صاحبان طیلسان سبز هستند و آن ‏پارچه‏اى است مانند ردا كه بر سر و دوش انداخته مى‏شود.

خداوند عزوجل او را در شهر«شام‏» در بالاى تلى كه معروف است‏ به تل «افیق‏» سه ساعت از روز«جمعه‏» گذشته به دست كسى كه ‏مسیح بن مریم علیه السلام در پشت ‏سرش‏نماز مى‏گزارد، به قتل مى‏رساند. آگاه شوید به درستى كه بعد از این ‏طامه كبرى واقع خواهد شد و آن‏ خروج دابه (4) از زمین است. بعد از آن‏ امام على علیه السلام فرمودند كه : از من ‏مپرسید كه بعد از خروج دابه چه ‏واقع خواهد شد. در آن حال «ترال بن ‏سبره‏» به صعصعه گفت كه: امیرالمؤمنین از این كلام اعجاز نظام، چه چیز اراده نموده؟ صعصعه گفت: یابن سبره! كسى كه‏ عیسى ‏بن ‏مریم علیه السلام در پشت ‏سرش‏ نماز مى‏گزارد، امام دوازدهم ‏است!» (5)

 

سیماى دجال در ادب فارسى

از راه احادیث اسلامى، دجال به ‏صورت شخصى مقابل و ضد عیسى بن مریم ، در ادبیات فارسى‏ مجسم شده است. قدیمى‏ترین دیوان ‏شعر كه در آن كلمه دجال و مفاهیم ‏مرتبط با او در آن دیده مى‏شود « دیوان حكیم ناصرخسرو قبادیانى‏» است ( تولد 394 ق وفات 481 ق) حكیم ناصرخسرو 7 بار كلمه دجال‏ را در دیوان اشعار خود آورده و در دو مورد «جهان‏» را به «دجال‏» شبیه ‏و مانند كرده است:

دجال چیست؟ عالم و، شب چشم كور اوست وین روز چشم روشن او كیست، بى ‏ریب عالم دجال تست و تو به دروغش بسته‏اى و مانده‏اى و گشته یگانه

از دیگر شاعرانى كه مضامین ‏زیبایى از كلمه دجال ساخته،« افضل‏الدین بدیل بن على خاقانى‏» شاعر قرن ششم هجرى است. دربین شاعران، خاقانى بیشتر از همه، این كلمه را در شعر خود آورده است. دجال 22 بار در شعر خاقانى دیده ‏مى‏شود. در شعر برخى شاعران‏ دیگر كما بیش این كلمه دیده مى‏شود. بعضى تركیبات و مضامین كه‏ شاعران با استفاده از كلمه دجال ‏ساخته‏اند، چنین است:

- دجال بند، آن كه دجال را به بند مى‏كشد.

قلزم دجله عطا، مهدى دجال بند كسرى جمشید جام خسرو خورشید فر. "مجید بیلقانى"

- دجال جفا، كنایه از دغل‏ كار وستمگر

لب بگشا ، هیكل عیسى‏ بخوان كز دم دجال جفا مرده‏اند ."مولوى"

- دجال چشم، كنایه از یك چشم

چرا سوزن چنین ‏دجال ‏چشم‏ است  كه اندرجیب عیسى یافت ماوا. "خاقانى"

- دجال خلقت، كنایه از بد نهاد

گر او هست دجال ‏خلقت ‏به ‏رغمش تو را كم ز عیسى مریم ندارم. "خاقانى"

- دجال راى، كنایه از بد اندیش

چه مى‏خواهى از این دجال رایان  چه مى‏جویى از این مهدى نمایان. "عطار نیشابورى"

- دجال شكل، كنایه از فریبكار

كید این دجال شكلان ‏آخراندرچه ‏فتاد  چون لواى مهدى آخرزمان آمد پدید. "مجید بیلقانى"

- دجال طبع، كنایه از بد نهاد و ستم ‏پیشه

از این دجال طبعان وا رهد دور نماند كار و بار عالم این طور . "وحشى بافقى"

- دجال فعل، كنایه از فریبنده

نه روح ‏الله بر این دیر است چون شد چنین دجال فعل این دیر مینا. "خاقانى"

- دجال كیش، كنایه از دروغگو و بدكردار

پى دجال كیشان برگرفته به تو نیرنگ ایشان در گرفته تو را دجال شد چون هادى راه به جز دوزخ كجا یابى وطنگاه. "وحشى بافقى "

- دجال عالم سوز، اشاره به ‏فریب دادن دجال جهانیان را.( فراگیرشدن ظلم و ستم در عالم)

اى دریغا مهدیى، كامروز از هر گوشه‏اى یك جهان دجال عالم سوز سر بركرده‏اند . "سنایى"

دجال در ادبیات عرفانى نیز، گذشته از تعبیرات و معانى دینى و كلامى، كنایه از اهل نیرنگ و حیله ‏است.

 

كلام آخر

به نظر مى‏رسد كه خروج دجال و فتنه او در جهان و كشته شدنش به‏ دست ‏حضرت مهدى علیه السلام، نمودار و رمزى از جنگ «نور» و «ظلمت‏» باشد. بیان دیگرى از مبارزه نیكى و بدى و پیروزى نهایى روشنى و خیر بر تاریكى و شر كه در فرهنگ ایران به ‏صورت هاى گوناگون مطرح است و در اقوام و ملل دیگر هم سابقه دارد. در اوستا كتاب مقدس زرتشتیان هم‏ از جنگ اهریمن و اهورامزدا، گفتگوهاست و آیین‏ مانویان هم براساس درگیرى دائمى نور و ظلمت‏ پى‏ریزى شده است.

به هر حال، روزى كه دجال ظهوركند و جهان، پر از ظلم و ستم باشد، حضرت مهدى صاحب ‏الزمان علیه السلام ‏مى‏آید و ریشه ظلم و بیداد را برمى‏كند و طومار دجال و دجال ‏صفتان را در هم مى‏پیچد و آن ‏هنگامى‏ است كه این آیه شریفه براى ‏چندمین بار مصداق پیدا مى‏كند:

«و قل جاءالحق و زهق‏ الباطل ان‏ الباطل كان زهوقا.» (6) ؛ و به امتت‏ بگو كه رسول حق آمد و باطل را نابود ساخت كه باطل خود لایق‏ محو و نابودى ابدى است.

و آن روزى است كه وعده الهى‏ تحقق پیدا كند:

« و نرید ان نمن على ‏الذین ‏استضعفوا فى‏الارض و نجعلهم ‏ائمة و نجعلهم ‏الوارثین.‏» (7) ؛ و ما اراده كردیم كه بر آن طایفه ذلیل و ضعیف در آن سرزمین منت گذارده و آنها را پیشوایان خلق قرار دهیم و وارث ملك و جاه فرعونیان گردانیم.

 

پى‏نوشت ها:

1. اعلام قرآن، ص 479/ پرتوى آملى، مهدى، به نقل ‏از ریشه‏هاى‏ تاریخى ‏امثال ‏و حكم ، ج 1، ص 436.

2.دیوان‏ خاقانى، پیراسته ‏دكترمیر جلال‏الدین ‏كزازى، ج 1، ص 616.

3.Antichriste

4. دابة: دابة ‏الارض: 1. موریانه ، 2. جانورى عظیم‏ الجثه كه در آخرالزمان پدید آید و آن نشانه نزدیكى قیامت است.

5. مجلسى ، محمد باقر، بحارالانوار، ج 13، ص 482.

6. اسرا/ 81 .

7. قصص/ 5 .

 
 
Tebyan.net
 
محمد جعفرزاده بازدید : 77 پنجشنبه 13 آذر 1393 نظرات (0)

برنامه آنلاین تصحیح اعداد فارسی برای محیط وب

اعداد انگلیسی بدید و فارسی تحویل بگیرید...
می‌تونید اون صفحه رو روی دسکتاپتون ذخیره کنید که نیاز به اتصال به اینترنت نباشه.

سازنده: حمیدرضا نیرومند

برای دیدن این برنامه اینجا کلیک کنید.

 

محمد جعفرزاده بازدید : 94 پنجشنبه 13 آذر 1393 نظرات (0)


معجزه عدد ۱۹ در قرآن:

۱- اولين آيه قرآن « بسم الله الرحمن الرحيم » داراي ۱۹ حرف عربي است.

۲- قرآن مجيد از ۱۱۴ سوره تشكيل شده است و اين عدد به ۱۹ قسمت است. (۶× ۱۹).

۳- اولين سوره اي كه نازل شده است سوره علق (شماره۹۶) نوزدهمين سوره از آخر قرآن است.
۴- سوره علق ۱۹ آيه دارد.

۵- سوره علق ۲۸۵ حرف (۱۵× ۱۹) دارد.

۶- اولين باركه جبرئيل امين با قرآن فرود آمد ۵ آيه اولي سوره علق را آورد كه شامل ۱۹ كلمه است.

۷- اين ۱۹ كلمه ، ۷۶ حرف (۴× ۱۹) دارد.

۸- هر کلمه از جمله آغازيه قرآن (بسم الله الرحمن الرحيم) در تمام قرآن به نحوي تكرار شده كه به عدد ۱۹ قابل تقسيم است ،بدين ترتيب كه كلمه‍‎‎‎‎‏“ اسم “ ۱۹ باركلمه “ الله" ۲۶۹۸بار(۴۲×۱۹)، كلمه “ الرحمن “ ۵۷ بار (۳×۱۹) وكلمه “ الرحيم “ ۱۱۴بار (۶×۱۹)ديده مي شود.

۹- ما بين"بسم الله الرحمن الرحيم" جا افتاده (سوره ۹) و تکرار مجدد آن در (سوره ۲۷)، تعداد ۱۹ سوره وجود دارد.

۱۰- حرف "ق" نماينده قرآن است و مجموع تعداد دفعات تکرار آن در دو سوره اى که با حرف مقطعه "ق" آعاز شده اند (سوره های ۵۰ و ۴۲)، برابر تعداد سوره هاى قرآن است.(۱۱۴=۵۷+۵۷)

۱۱- سوره هاى ۷، ۱۹و ۳۸ با حرف مقطعه "ص" شروع شده اند و مجموع تعداد دفعات تکرار اين حرف در اين سه سوره برابر ۱۵۲=۱۹× ۸ مى باشد.

۱۲- سوره ۳۶ با حروف مقطعه "يس" شروع شده است و مجموع دفعات تکرار هاى اين دو حرف در اين سوره برابر ۲۸۵=۱۹×۱۵ است.

۱۳- سوره ۱۹ با پنج حرف مقطعه شروع مى شود يعنى "ک، ه، ى، ع، ص" و کل تعداد دفعات تکرار اين پنج حرف در اين سوره هم برابر ۷۹۸=۱۹×۴۲ است.

۱۴- سوره ۲ با حروف مقطعه " ا، ل، م" شروع مى شود اين سوره داراى ۹۸۹۹=۱۹×۵۲۱ دفعه تکرار اين حروف است.

۱۵- همچنين سوره ۳ با حروف مقطعه "ا، ل، م" آغاز شده است و داراى ۵۶۶۲=۱۹×۲۹۸ دفعه تکرار اين حروف است.

۱۶- سوره هاى ۲۹، ۳۰، ۳۱ و ۳۲ نيز با حروف مقطعه "ا، ل، م" شروع شده اند و مجموع تعداد تکرار هاى اين حروف در هر يک از اين سوره ها عبارت است از ۱۶۷۲=۱۹×۸۸ و ۱۲۵۴=۱۹×۶۶ و۸۱۷=۱۹×۴۳ و۵۷۰=۱۹×۳۰.

۱۷- سوره هاى ۱۰ و ۱۱ با حروف مقطعه "ا، ل، ر" آغاز شده اند و تعداد اين حروف در هر يک از اين سوره ها دقيقاَ با هم برابر است و  برابر ۲۴۸۹=۱۹×۱۳۱ مى باشد.

۱۸- همچنين سوره هاى ۱۲، ۱۴ و ۱۵ با حروف مقطعه "ا، ل، ر" آغاز شده اند و تعداد تکرارهاى اين حروف در اين سوره ها به ترتيب عبارت است از ۲۳۷۵=۱۹×۱۲۵ و       ۱۱۹۷=۱۹×۶۳ و ۹۱۲=۱۹×۴۸.

۱۹- سوره ۱۳ با چهار حرف مقطعه "ا، ل، م، ر" شروع شده است و داراى ۱۴۸۲=۱۹×۷۸ دفعه تکرار از اين حروف است.

۲۰- سوره ۷ با حروف مقطعه "ا، ل، م، ص" آغاز شده است وتعداد تکرارهاى اين حروف در اين سوره ۵۳۲۰=۱۹×۲۸۰ است.

۲۱-عدد ۱۹ مخرج مشترک قرآن است و ارزش ابجدى کلمه "واحد" نيز برابر ۱۹ است، پس اين معجزه موضوع و هدف اصلى قرآن را که همان "يکتايى خدا" است، تاکيد مى کند.

محمد جعفرزاده بازدید : 80 یکشنبه 18 آبان 1393 نظرات (0)

«دوست گرامي، سلام!
خوشوقتيم به اطلاعتان برسانيم كه شما برنده جايزه ٢٠ ميليون دلاري قرعه كشي شركت Robertkeyشده ايد. باتوجه به اين كه از بين هزاران نفر اين جايزه به شما اختصاص يافته است، خواهشمنديم مشخصات كامل خود را براي ما ارسال فرماييد. در ضمن وكيل ما آقاي Hons Stifen كارهاي مربوط به شما را انجام خواهد داد. تلفن ها و آدرس هاي ما در زير نوشته شده است.»

*اگر روي ياهو يا جي ميل يك آدرس پست الكترونيك رايگان داشته باشيد حتما تاكنون بارها و بارها نامه هايي از اين دست را دريافت كرده ايد. خدا را شكر كه در كشور ما كارت هاي هوشمند اعتباري هنوز رايج نشده است وگرنه معلوم نبود سالانه چند صد ميليون دلار پول مردم از اين طريق به باد مي رفت!
هر روزه ميليون ها پيام، مشابه اين محتوا، به ايميل افراد ارسال مي شود. ارسال كننده ها مدعي هستند كه از سوي يك شركت آفريقايي، آسيايي يا اروپايي تماس مي گيرند، وب سايت معرفي مي كنند، آدرس و تلفن مي دهند وحتي در مراحل اول براي جلب توجه فقط از شما مي خواهند وارد سايتشان شويد و شماره سريال و كدي را كه خود آنها به شما داده اند، وارد سيستم كنيد، بعد براي شما تاريخ مراجعه تعيين مي كنند، هتل رزرو مي كنند، بليت هواپيما مي گيرند تا در مراسم اعلام برندگان به شخصه حضور يابيد و جايزه چند ميليون دلاري خود را دريافت كنيد، تنها در مراحل پاياني است كه از شما مي خواهند مبلغ اندكي در حد ١٠٠ تا ٥٠٠ دلار به منظور تشريفات گمرگي يا مالياتي به آنها بپردازيد و نقطه شروع كلاهبرداري دقيقا همين جاست.
اقدامات پليس اينترپل ايران
پليس اينترپل ايران اكنون در برابر پرونده هاي...

به ادامه مطلب مراجعه کنید...

 

محمد جعفرزاده بازدید : 110 پنجشنبه 15 آبان 1393 نظرات (0)

Muslim Coran Quibla 111111

پیش نیاز: اندروید ۲٫۰ و بالاتر

 به کمک برنامه Muslim Pro: Athan Coran Quibla  می توانید از زمان دقیق اذان آگاه شده و نماز خود را در اسرع وقت بخوانید . توجه داشته باشید که این برنامه هنگام صبح ، ظهر و غروب فعال شده و برای شما اذان می گوید . برای مطلع شدن از زمان دقیق اذان کافی است جی پی اس دستگاه اندرویدی خود را روشن کنید ، سپس برنامه به صورت خودکار با توجه به مختصات جغرافیایی منطقه مورد نظر برای شما اذان می گوید . توجه داشته باشید که در این اپلیکیشن قرآن به چندین زبان مختلف دنیا ترجمه شده است . از قابلیت اصلی این برنامه می توان به وجود تقویم هجری قمری ، وجود نام های خداوند ، در دسترس بودن کارت های تبریک اسلامی ، ترجمه کامل قرآن ، نمایش رستوران های حلال و مساجد اطراف محل شما و قرائت قرآن به همراه با صوت اشاره داشت .

تغییرات نسخه اخیر:

پشتیبانی از زبان های بیشتر

رفع برخی اشکالات جزئی

 

 

برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید...

محمد جعفرزاده بازدید : 93 دوشنبه 12 آبان 1393 نظرات (0)

معجزه ی عددی قرآن کریم در شمار کلمات

بسم الله الرحمن الرحیم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

معجزه ی عددی قرآن کریم در شمار کلمات:

آیا این موضوع می تواند تصادفی باشد!

سوال اینجاست که چه کسی به حضرت محمد (صلوات الله علیه) اینها را آموخته است؟

دنیا ۱۱۵ / آخرت ۱۱۵

ملائک ۸۸ / شیطان ۸۸

کلمه “امام” بصورت مفرد و جمع ۱۲ بار در قرآن آمده است.

زندگی ۱۴۵ / مرگ ۱۴۵

سود ۵۰ / زیان ۵۰

“حر” یعنی گرما ۴۰ بار و کلمه ” برد” یعنی سرما نیز ۴۰ بار بکار برده شده اند

ملت (مردم) ۵۰ / پیامبران ۵۰

ابلیس ۱۱ / پناه جستن از شر ابلیس ۱۱

مصیبت ۷۵ / شکر ۷۵

صدقه ٧٣ / رضایت ٧٣

فریب خوردگان (گمراه شدگان) ۱۷ / مردگان (مردم مرده) ١٧

مسلمین ۴١ / جهاد ۴١

طلا ۸ / زندگی راحت ٨

جادو ۶٠ / فتنه ۶٠

زکات ٣٢ / برکت ٣٢

ذهن ۴٩ / نور ۴٩

زبان ٢۵ / موعظه (گفتار، اندرز) ٢۵ آرزو

٨ / ترس ٨ آشکارا

سخن گفتن (سخنرانی) ١٨ / تبلیغ کردن ١٨

سختی ١١۴ / صبر١١۴

محمد (صلوات الله علیه) ۴ / شریعت (آموزه های حضرت محمد (ص) ۴

مرد ٢۴ / زن ٢۴

کلمه “حیوه” ۱۴۵ بار با مشتقات آن در قرآن بکار رفته است و به همان تعداد (۱۴۵ ) کلمه “موت یا مرگ” با مشتقاتش بکار رفته است

همچنین جالب است که نگاهی به دفعات تکرار کلمات زیر در قرآن داشته باشیم: نماز ۵، ماه ١٢، روز ٣۶۵ دریا ٣٢

زمین (خشکی) ١٣ دریا + خشکی = ۴۵=۱۳+۳۲ دریا = ( ۱۰۰ ضرب در ۳۲ ) تقسیم بر ۴۵ = ۷۱٫۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱ خشکی = (۱۰۰ ضرب در ۱۳ ) تقسیم بر ۴۵ = ۲۸٫۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۹ دریا + خشکی = ۱۰۰/۰۰ درصد !!!

دانش بشری اخیراً اثبات نموده که آب ۷۱/۱۱۱ درصد و خشکی ۲۸/۸۸۹ درصد از کره زمین را فراگرفته است. آیا همه اینها اتفاقی است؟ سوال اینجاست که چه کسی به حضرت محمد (صلوات الله علیه) اینها را آموخته است؟ قرآن هم دقیقاً همین را بیان می‌کند. آیا اینها تصادفی است؟ یک مؤلف هر قدر هم که توانا باشد هر گز نمی تواند د رذهن خود حروف و اعدادی به اندازه معین بگیرد سپس از آنها مقالات و یا کتابی بنویسد که همچون قرآن حتی شماره ها و حروف و کلمات آن نیز به اندازه و شمرده شده در آید مثلاً حروف مقطعه “الم” به ترتیب “الف” بعد ” لام” و سپس “میم” از دیگر حروف در سوره های مربوطه بیشتر باشد. از طرف دیگر تعداد حروف مقطعه ۱۴ حرف باشد یعنی درست نصف تعداد حروف الفبای عربی. اگر مشاهده کردیم انسانی در مدت ۲۳ سال با آن همه گرفتاری ؛ سخنانی آورد که نه تنها مضامین آنها حساب شده و از نظر لفظ و معنی و محتوا در عالیترین صورت ممکن بود ؛ بلکه از نسبت ریاضی و عددی حروف چنان دقیق و حساب شده بود که نسبت هر یک از حروف الفبا در هریک از سخنان او یک نسبت دقیق ریاضی دارد. آیا نمی فهمیم که کلام او از علم بی پایان پروردگار سرچشمه گرفت؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

تعداد صفحات : 5

درباره ما
Profile Pic
به وبسايت دانش نوین خوش آمديد. در اين وبسايت سعي مي شود تا مطالب ،‌آثار و عکس هاي جالب و ناب با موضوعات علمي ، فناوری ، فرهنگي و اسلامی گردآوري و براي شما به نمايش گذاشته شود. جهت ارتباط با ما مي توانيد از طريق پست الکترونيک به آدرس modern.science@iran.ir استفاده کنيد. لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب وبسایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    نظر کلی شما درباره ی وبسایت دانش نوین؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 49
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 6
  • آی پی امروز : 59
  • آی پی دیروز : 5
  • بازدید امروز : 66
  • باردید دیروز : 6
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 76
  • بازدید ماه : 76
  • بازدید سال : 327
  • بازدید کلی : 16,440
  • کدهای اختصاصی
    ساعت فلش مذهبی

    . ـ ــــــــ ـ    .

    پخش زنده حرم

    . ـ ــــــــ ـ    .

    دانش نوین

    . ـ ــــــــ ـ    .

    حدیث موضوعی

    . ـ ــــــــ ـ    .

    روزشمار محرم عاشورا

    . ـ ــــــــ ـ    .

    ذکر روزهای هفته

    . ـ ــــــــ ـ    .

    . ـ ــــــــ ـ    .

    . ـ ــــــــ ـ    .